Адрес

София, България

Имейл

Follow

©2017 by AloeHealth

Собственик на Форевър Бизнес

Полезни връзки

История на Forever Living Products

Повече от 37 години Форевър Ливинг Продъктс открива най-добрите природни източници на здраве и красота и ги споделя със света. Основана през 1978 г., днес Форевър Ливинг Продъктс (ФЛП) е компания с милиарди долари годишен оборот, която работи в повече от 158 държави. Компанияшта е най-големият производител, преработвател и разпространител на алое вера в света. Над 10 милиона собственици на Форевър бизнес се радват на възможностите за здравословен живот и финансова независимост, които компанията предлага. И вие можете да бъдете един от тях.

Търсите природни продукти, които да ви помогнат да се чувствате и да изглеждате по-добре? Открихте ги! Форевър Ливинг Продъктс предлага висококачествени продукти за здраве и красота.

Компанията е разработила гама от напитки с алое вера и козметични продукти, които позволяват на милиони хора по света да се докоснат до забележителните свойства на това растение и благотворното му въздействие върху цялото тяло.

Прибавете към тях разнообразните хранителни добавки и продукти от пчелния кошер и ще получите цялостна система за постигане на по-добро здраве и красота.

Рекс Моъм 

Основател, президент и главен изпълнителен директор на ФЛП

Рекс Моан е израснал в малко ранчо в Айдахо, където семейството му отглеждало зърно, добитък и сено. Още тогава детската мечта на Рекс била да построи нещо много повече от ранчо и той никога не забравил думите на баща си "Ако искаш да танцуваш, плати на музиканта". 

След като завършва Аризонския Университет се захваща със счетоводство, а по-късно с недвижими имоти във Феникс. Започва да ръководи офис на "Дел Уеб" през 1967 година. 

Преди да основе Форевър Ливинг Продъктс Рекс Моан е преуспяващ и непрекъснато търсещ бизнесмен. Неговото внимание е привлечено от мрежовия маркетинг. Това, което го заинтригува е, че тази сравнително млада индустрия предлага възможност за финансова свобода.

 

Независимостта и свободата са ключ към създаването на печеливш маркетингов план, който без съмнение би привлякъл хора, стремящи се към свободен избор. Тогава Рекс преоткрива познатите от древността полезни свойства на растението алое вера и осъзнава потенциала му да подобри начина на живот на хората по целия свят.

На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща, когато вече са създадени продуктите и маркетинговия план. Днес, повече от трийсет години по-късно, ФЛП работи в 140 страни и продажбите ни надхвърлят 2,5 милиарда долара. Ние сме най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света. Плантациите ни в САЩ, Карибите и Мексико са на площ от над 2000 хектара. Това осигурява непресъхващ източник на най-чистото алое за нашите дистрибутори и ни превръща в най-сериозния доставчик на алое в света.

Освен хранителни и козметични продукти на базата на алое, компанията разширява своята гама, за да включи и изключително полезните качества на пчелните продукти. Форевър Ливинг Продъктс има най-голямата инсталация в света за преработка на натурални пчелни продукти, събирани в пустинята Соноран в Аризона.

Мечтата на Рекс да предложи най-чистите продукти и най-лесния бизнес план се сбъдва по един впечатляващ начин. Само помислете: ФЛП почти удвоява продажбите си на всеки три години през последното десетилетие. И продължаваме да растем, но това не е просто един голям бизнес, а са хиляди успешни, независими, семейни инициативи.

Днес, Рекс Моан е собственик не само на Форевър Ливинг Продуктс, той притежава Форевър Ризортс, с яхт-клбове Лейк Мийд и Лей Моухев в Невада, плюс няколко хотела. Известното ранчо Саутфорк, където бе сниман филма "Далас", също е негова собственост.

За 25 години, бившият брокер на недвижими имоти построява компания, чийто продукти са съставени само от едно единствено растение: алое вера и без никаква реклама, тази малка фирма отчита приходи в размера на 2,5 милиарда долара.